Még okosabb bögre segít, hogy ne hűljön ki a forró ital

Kapcsolódó cikkek

Még okosabb bögre segít, hogy ne hűljön ki a forró ital

Még okosabb bögre segít, hogy ne hűljön ki a forró ital

még több IoT

2 perc

A hőtartó termékekre szakosodott cég bejelentette a világhálóra csatlakoztatott termoszbögréinek második generációját.

Az Ember Travel Mug2 és az Ember Mug2 akkumulátorideje hosszabb, mint a tavaly novemberben piacra dobott első generációs változatoké, és a tervezők újragondolták a töltőalappal dizájnját is.

A háromdecis otthoni változat ára csaknem 100 dollár, a 4 decisért pedig 130 dollárt kérnek. Mindez „on-the-go” változatban 180 dollárért rendelhető meg. Ezért a pénzért persze – kizárólag kézzel elmosogatható – minőséget kap a fogyasztó. Az IoT-alapú eszköz az ígéretek szerint az első kortytól az utolsóig a kívánt hőmérsékleten tartja a reggeli italt. Az érték körülbelül 49 és 63 Celsius között változtatható. Az alapból fekete bögrék otthonra fehér és réz színben, míg „elvivős” változatban feketében választhatók.

Az újgenerációs változatokat ritkábban kell feltölteni, mint elődeiket. A Travel Mug2 akkumulátora 3 órán keresztül, a kisebb otthoni változat 90 percig, a nagyobbé 80 percig bírja.

Újdonság az utazós változat érintőképernyője is, amelyre a korábbi, a csésze alapjánál elhelyezett tekerhető gombot cserélték le. A beállítási lehetőség csak akkor jön elő, ha megérintjük az Ember (magyarul parázs) logóját.

Ilyenkor a menü kivilágosodik, majd beállítható az ideális hőfok, erre egyébként a kapcsolódó okostelefonos alkalmazás is használható. A kijelzőn ellenőrizhető az akkumulátor töltöttsége és megjeleníthető a tulajdonos neve is.

Forrás: