Mit tud a hallható M2M?

Mit tud a hallható M2M?

Mit tud a hallható M2M?

szórakozás

2 perc

A kaliforniai Sonos 2002 óta fáradozik azon, hogy a zenehallgatást izgalmas élménnyé tegye a digitális eszközök világában.

Három fontos ígéretet tesznek a termékeikkel kapcsolatban: a kifogástalan hangminőséget, a hatalmas zenegyűjteményt és a kényelmes irányítófelületet.

A Sonos vezeték nélküli audioeszközeit, hifi rendszereit egyszerű beszerelni. A lakás minden pontjában elhelyezhetőek (a kábelekkel nem kell bajlódni), az pedig majd a telefonra és tabletre beszerezhető alkalmazás feladata, hogy beállítsa, a zene pontosan hol hallható a lakásban, milyen legyen a különböző helyiségekben a hangerő.

A zeneszámokat nem kell külön beszerezni, hiszen az alkalmazás azon túl, hogy vezérli az összes hangfalat, zenelejátszó programként is működik egy elképesztő méretű adatbázissal.

A Sonos rendszere az okos otthonokhoz kapcsolódó alkalmazások számára is jó példa lehet: megmutatja, hogy mi az elvárás a könnyű beszerelés, valamint a távirányítás területén, és milyen a jól működő M2M, vagyis a gépek közötti kommunikáció.

Forrás: M2M Evolution / Sonos