Még többet tud az okoskarkötő

Még többet tud az okoskarkötő

Még többet tud az okoskarkötő

szórakozás

1 perc

A Huawei új Color Band A1 intelligens karpántja a megszokott funkciókon túl az UV-sugarak mérésére is képes, így időben figyelmeztetheti viselőjét, ha túl sokat töltene a napon.

Az okoskarkötőkben megszokott aktivitásmérés, kalóriaszámlálás és ébresztés mellett a Color Band A1 képes az UV-sugarak mérésére is. A strandoláshoz azonban nem csupán emiatt alkalmas, hiszen a készülék vízálló is, így a felhasználó egyméteres mélységben 30 percig nyugodtan használhatja. Úszás közben sem kell így lemaradnia a telefonjára érkezett üzenetekről sem, sőt a beérkezett hívásokról is értesítéseket kaphat.

A karpántot 70 mAh-s akkumulátorral és energiatakarékos Bluetooth 4.2 technológiával szerelte fel a gyártó, amelynek köszönhetően akár 28 napig is bírhatja töltés nélkül. A készülék kompatibilis az Android 4.4 és iOS 7.0 vagy az ezeknél újabb operációs rendszerrel, illetve a Bluetooth 4.1-es vagy annál újabb generációjú okostelefonokkal. 

A vékony karkötő többféle színben lesz elérhető műanyag szíjjal, hogy a felhasználók azt választhassák, amelyik legjobban tükrözi személyiségüket. Az egyszerű tok pedig strapabíró fémből készült.

Augusztus közepétől szeptember elejéig a cég kiskereskedelmi partnereinél már elérhető lesz a készülék, hiszen minden vásárló, aki a P9 Lite okostelefont választja, ajándékba kap egy Color Band A1 okoskarkötőt mellé. Önálló piaci forgalomba Magyarországon várhatóan október elejétől kerül majd a termék.