A kamerarendszerek előnyei

A kamerarendszerek előnyei

A kamerarendszerek előnyei

Üzleti Hírek

2 perc

Az egyik alapvető kérdés napjainkban nem más, mint a biztonság. Ez mind egy otthon, mind egy iroda esetében fontos kérdéskörnek bizonyul, ráadásul utóbbinál akár többféle értelemben is segítheti azt, hogy a vállalat problémák nélkül működjön.

A kamerarendszerek ideális megoldásnak bizonyulnak, ha a védelmet egy magasabb szintre szeretnénk emelni.

Milyen márkát válasszunk?

Legyen bármelyik esetről is szó, az egészen biztos, hogy olyan gyártó termékei és innovációi mellett tesszük le legszívesebben a voksot, amely már bizonyított, s emellett kiemelt figyelmet fordít a legújabb fejlesztésekre, innovációkra. A DEFLOC-nál megrendelhető Hikvision eszközök maximálisan teljesítik ezeket az elvárásokat. Ráadásul nemcsak a készülékek terén remekelnek, de arra is nagy gondot fordítanak, hogy kielégítsék a vásárlóik igényeit. Éppen ennek köszönhető az, hogy új szoftververzió készült a kamerarendszerek kezeléséhez.

Ismerkedjünk meg a Lite szoftverrel!

Ez a verzió annak érdekében született meg, hogy megoldást nyújtson azok számára, akik a baseline változattal, annak is elsősorban a gyorsaságával nem voltak elégedettek. A Lite azokban az esetekben jó, amikor kifejezetten a kamerák használatához keresünk megoldást, kiküszöbölje ezeket a panaszokat, hiszen minden olyan alkotóelemet kivettek belőle, ami a CCTV felhasználáshoz nem feltétlenül szükséges.

Mivel ez nem csupán egy kiegészítő, hanem egy különálló szoftver, így igény esetén akár úgy is alkalmazhatjuk, hogy a baseline változattal párhuzamosan működik.

A Lite verzió elemei

A fő menüpontokat a fő nézet, a távoli lejátszás, valamint a karbantartás teszik ki, de a legutóbbin belül találunk még két navigációs opciót, mégpedig az eszközmenedzsmentet, valamint a rendszerbeállításokat.

Miben különbözik a korábbi szoftvertől?

A legfontosabb - ami a fentiek tükrében nem meglepő - nem más, mint a sebesség. Az indulás kevesebb mint 10 másodpercet igényel, miközben az eredeti változatnál ez akár fél percig is eltartott. Emellett kisebb erőforrásigény is jellemzi az újabb modellt, ennek megfelelően kisebb terhelést jelent a számítógépre nézve, mindezt úgy, hogy könnyedén és akadások nélkül tudjuk egyszerre több kamerának a képét is figyelemmel kísérni.

A könnyű kezelhetőség, valamint a terhelésben és sebességben jelentkező előnyök érdemessé teszik annak a megfontolását, hogy ezt a szoftvert válasszuk. Amennyiben problémák adódtak korábban ezeken a területeken, ezzel ki tudjuk küszöbölni ezeket.

Milyen előnyt jelent a kamerarendszer az otthonunkban?

Nagyobb cégek esetén fel sem merül a kérdés, hogy érdemes-e megvalósítani egy ilyen rendszert, de vajon igaz ez akkor, ha az otthonainkról van szó? A válasz egy határozott igen! Hiszen kamerák segítségével mindig láthatjuk, hogy mi történik éppen az adott területen, így minden szempontból egy teljesen új, s persze sokkal magasabb szintre emelhetjük a biztonságot.