Tarol az Indiegogón a magyar intelligens asztal

Kapcsolódó cikkek

Tarol az Indiegogón a magyar intelligens asztal

Tarol az Indiegogón a magyar intelligens asztal

pénzügy

1 perc

Közösségi finanszírozási kampányba kezdett az AiT One, Smart One és Phantom1 nevű íróasztalok magyar fejlesztője és gyártója.

Az egyedi formatervezésű, mobillal is irányítható, ülő vagy állómunkára is alkalmas irodabútor egy nappal az indulás után, a kitűzött tízezer dolláros finanszírozási célt már csaknem nyolcszorosan teljesítette.

Jelenleg már a 15-szörös szorzónál és több mint 155.000 dollárnál tartanak, és még hátra van több mint három hét a kampányból. Ezzel alighanem az AiT a valaha volt legsikeresebb magyar termék az Indiegogón – emelte ki az Index.

A speciális asztalt egy magyar startup fejleszti már két éve Marczali Tamás vezetésével. A hidraulikus mozgató mechanikával felszerelt asztal fő újdonsága, hogy okostelefonos applikációval vezérelhető a magassága.

Ahogy arról korábbi IoT Zóna műsorunkban is szó volt, a dizájnos bútor főleg munkahelyekre való, de mivel egyre többen dolgoznak home office üzemmódban (főleg most a járvány idején), így nekik is jól jön otthon ez a fejlesztés.

Az AIT Smart Desk egészségmegőrző funkciója, hogy könnyen alakítható állóasztallá, de természetesen az extrák sem hiányozhatnak, úgymint kihangosító, vezeték nélküli töltő vagy éppen a hatékony munkához szintén fontos levegőminőség-szenzor.

A további különlegességek között említhető az elektronikusan zárható biztonsági fiók, az ambient LED világítás, a bluetooth kihangosító és a bluetooth hangszóró is.