Így bérelhet platós teherautót

Kapcsolódó cikkek

Így bérelhet platós teherautót

Bérelj platós teherautót bármilyen szállítási és rakodási feladatra!

Üzleti Hírek

2 perc

Egy építkezés levezénylése nem egyszerű feladat, hiszen sokféle munkafolyamatot kell koordinálni, időben is összehangolni. Nagy segítséget jelenthet egy fuvarozásra és rakodásra is alkalmas KCR teherautó.

Egy darus autó nemcsak építési munkáknál nyújt jó szolgálatot, gyakran alkalmazzák a filmiparban is, valamint műtárgyak logisztikájára, de egészen meglepő feladatokra is igénybe vehető. Tudtad, hogy pénzek forgalomból történő kivonásakor is bevetik ezeket a járműveket az összegyűjtött érmék, bankók szállítására, illetve a II. világháborúban ilyenek tevékenykedtek a védvonalak építésénél? 

Az építőipar kedvelt járműtípusa

A megrendelt építőanyagok fuvarozását kérheted a kereskedőtől, de sok esetben jobban jársz, ha magad intézed. A KCR bérlés nagyszerű lehetőség, hiszen akár raklapos, akár ömlesztett áruk transzportálásra is alkalmas, és az országon belül bárhova eljuttathatod vele a kívánt mennyiséget, és a rakodást sem kell külön megszervezned. Magánszemélyként és cégként is van lehetőséged békés, hétköznapi feladatokra bérelni ilyen járművet a Prédio-Bau vállalatnál.

A darus autó bérlésével költséghatékonyan oldhatod meg a szállítást és a rakodást, hiszen csak az adott munkára kell igénybe venned, kedvező óradíjért. Vállalkozóként rendszeres munkákra is alkalmazhatod, hosszú távú szerződés keretében. Különböző méretű és teherbírású darus járművek közül választhatod ki az adott feladathoz leginkább megfelelőt.

Darus teherautók és az Árpád-vonal

A német hadvezetéssel kötött titkos megállapodás értelmében a magyar hadsereg egységei a civilek bevonásával határmenti védvonal kiépítését kezdték meg 1940 végén Kárpátalján, felkészülve egy háborús fordulatra. Mert bár ekkor még élt a német-szovjet szövetség, nem lehetett kérdéses, hogy a nagyhatalmak egyszer egymás ellen fordulnak. Az erődrendszer kiépítésének terve ezért született meg, és hamarosan lázas készülődés folyt a határ mentén.

A hegyekben és völgyekben folyó monumentális munkálatokat, az úttorlaszok, bunkerek, futóárkok, harckocsiakasztó betonprizmák építését mintegy 35 ezer munkás, az építőanyagok szállítását, 80-90 platós teherautó segítette. A védőövezet kiépült ugyan, de célját nem érte el, mivel a háborús fordulat, a románok átállása miatt a szovjetek más útvonalon indítottak támadást. A vonal romjaiban még ma is fellelhető, és újraépíthető lenne, de a mostani háború már más terepen zajlik.

Megéri KCR teherautót bérelni?

Egy ilyen nagytudású jármű rengeteg pénzbe kerül, és a járulékos költségei is magasak, amelyet 1-1 munka nem hoz vissza, így a bérlés jelenthet gazdaságos megoldást a magánszemélyek és a legtöbb cég számára a különféle tevékenységekhez.

A bérleti konstrukció rugalmas, ugyanis az igények szerinti paraméterű jármű választható az egyes munkákra. A karbantartás sem a bérlő feladata, és a személyzet betanítása sem, a bérbeadó ugyanis professzionális kezelőszemélyzettel együtt kölcsönzi a KCR-t, és a behajtási engedélyekkel sem lesz gondod.