Legyen az otthonod a saját Paradicsomod!

Kapcsolódó cikkek

Legyen az otthonod a saját Paradicsomod!

Legyen az otthonod a saját Paradicsomod!

Üzleti Hírek

2 perc

Az, hogy milyen az otthonunk, rendkívül meghatározó jelentőségű. Ez ugyanis az a hely, ahova nap mint nap betérünk. Ahol kívül hagyhatjuk a külvilág összes zaját, ahová biztonságos körülmények közé elvonulhatunk, és ahol mindent a saját ízlésünkre formálhatunk.

Ez utóbbi kifejezetten lényeges, hiszen csak akkor fogjuk magunkat jól érezni a saját otthonunkban, ha annak minden egyes apró részlete minket tükröz. Csak akkor lesz komfortos az otthonlét, ha minden, ami körbevesz téged, megelégedéssel tölt el. Éppen ezért nem túlzás azt állítani, hogy paradicsomi körülményeket kell, hogy teremts magadnak! Hogy hogyan tudod ezt megtenni? Mai cikkünkből ez is kiderül!

Kezdd a legnagyobb felülettel!

Nem mondjuk, hogy kis munka lesz, mert idő- és energiaigényes procedúra, de elsőként a falakkal érdemes kezdeni. Ha a Wallmaxx Tapéta Webáruház édeni kollekciójából sikerül kiválasztanod a számodra legtökéletesebb verziót, akkor már egy lépéssel közelebb kerülsz a földi mennyországhoz. És mindezt a saját otthonodban!

A falak, amelyek körbevesznek téged, alapvetően határozzák meg az otthonod hangulatát, így semmiképpen sem szabad sajnálni sem az időt és az energiát, sem pedig a pénzt arra, hogy a lehető legtökéletesebb darabot kiválaszd és megvásárold.

Hogy mi lesz számodra a tökéletes? Azt csak te tudhatod, hiszen a saját egyéniséged lenyomata lesz ott a faladon! 

Az AS Creation Art of Eden kollekciója valóban úgy fest, mintha az Édenben tervezték volna valaha volt lakberendezők és designerek. Igényes kivitelezésben jelennek meg a pazar álomvilág jellemzői: dúsan mintázott madarak, barokkos virágcsodák és szemkápráztató geometriai formák elevenednek meg ezeken a tapétákon, méghozzá a lehető legszebb és leglágyabb színekben.

Éppen ezért biztosan te magad is meg fogod találni a kollekcióban azt a darabot, ami mind színben, mind pedig mintában ideális hátteret biztosít az otthonodnak!

Nincs megállás!

Természetesen a tapéta után sincs megállás, hiszen muszáj, hogy a saját Édenkerted minden szempontból tökéletes harmóniát árasszon.

Így aztán érdemes a bútorokat is hozzáigazítani a tapétához. Sőt, érdemes minden helyiségben egy-egy hangsúlyos falat választani, ami megadja az alapot. Oda kerülhetnek ezek az ízléses és káprázatos tapétakülönlegességek, míg a többi falra színben harmonizáló, egyszínű tapéták kerülhetnek.

Ugye nem is kell mondani, hogy utolsó simításként a textíliák, a lámpaburkolatok és a dekorációs elemek kiválasztása kell, hogy következzen? Ez fogja ugyanis feltenni az i-re a pontot!

Most már dőlj hátra nyugodtan!

Ha mindezekkel kész vagy, akkor bátran dobd le magad a kanapédra, és nézz körül! Egészen biztosan nagy megelégedéssel fog eltölteni a látvány, és reggelente biztosan nehezedre esik majd kilépni a saját Édenedből. A jó hír, hogy délután vagy este visszatérhetsz, és élvezheted a saját magad alkotta álomvilágot!