Íme, a legokosabb kaputelefon

Íme, a legokosabb kaputelefon

Íme, a legokosabb kaputelefon

biztonság

4 perc

A videotelefonálás már réges-régen valóra vált, sőt már okostelefonokon is gond nélkül elérhető. A képet közvetítő kaputelefonok viszont még mindig drága, nehezen beszerezhető rendszerek. Ennek vet véget a SkyBell.

Az okos zárakhoz hasonlóan a SkyBell készüléke is ráilleszthető minden meglévő csengőre, majd egy gyors regisztrálás után azonnal használható. Az iOS és Android alkalmazáson keresztül az eszköz értesítést küld, ha valaki áll az ajtó előtt, és természetesen azonnal beszélgetést is indít a két fél között.

A kamera segítségével a hívatlan vendégek problémája is gyorsabban megoldható. Segít kiszűrni a csalókat és az utazóügynököket nemcsak a saját, hanem az idősebb rokonok ajtaja előtt is. A mozgásérzékelőnek és az éjjellátó kamerának köszönhetően pedig akár a betörők már azelőtt felfedhetik ottlétüket, hogy hozzáértek volna az ajtóhoz.

Az alkalmazásnak köszönhetően több felhasználó (az összes lakó) között megosztható egy adott készülék, így ha a család egyik tagja épp nyaral, akkor a szomszéd is reagálhat a csengőre.


 
A strapabíró készülékháznak köszönhetően a SkyBell -40 foktól akár +65 fokig is üzemképes. Mivel a beépített csengőhöz csatlakozik, nincs szüksége külön áramforrásra.

Internetkapcsolatot mindenképpen igényel, de a ház előtt még elérheti a belső vezeték nélküli hálózatot, ha ez nem lehetséges, akkor beépített 3G/4G elérhetőséggel rendelkezik. Az eszköz nemcsak az Egyesült Államok hálózataira készült, hanem az egész világon működik, így egyedül a pluszszállítási díj terhelheti a magyar vásárlókat.