Vodafone eleVation: fedezze fel a jövő technológiáit!

Kapcsolódó cikkek

Vodafone eleVation: fedezze fel a jövő technológiáit!

Vodafone eleVation Digital Days: fedezze fel a jövő technológiáit!

még több IoT

3 perc

Izgalmas digitális rendezvényre hív a Vodafone Csoport. Most néhány kattintással, könnyen bekapcsolódhat a nemzetközi üzleti és technológiai világ vérkeringésébe. Előremutató gondolkodású és inspiráló vezetők és innovatív fejlesztők sora vesz részt a Vodafone eleVation Digital Days-en, amelyet 2021. április 27-29. között tartanak.

A 3 napos eseményen neves előadók izgalmas beszámolóit követheti online, de – ahogy a hagyományos konferenciákon megszokott – különböző panelbeszélgetéseket is tartanak például a gyártás, a logisztika, a kereskedelem vagy a marketing legfrissebb trendjeiről. Ami összeköti a különböző szegmenseket, az a technológia és digitalizáció.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Az előadások angol és német nyelven zajlanak. További információkat az eleVation Digital Days oldalán talál!

Íme, néhány szektor, ahol a Covid-19 járványt megelőzően, de az elmúlt egy évben is gőzerővel zajlottak és zajlanak a digitális fejlesztések.

Ipar 4.0: forradalmi innovációk a gyártás világában

Az eleVation Digital Days keretében az üzlet és a technológia világának innovatív vezetőit hívják össze, hogy megvitassák a gyártás legizgalmasabb és leginkább gondolatébresztő témáit.

Hogyan változtatja meg a digitalizáció az ipart? Milyen lehetőségeket kínál az ötödik generációs hálózat (5G), a mesterséges intelligencia (AI) és az Ipar 4.0? Hogyan járulhat hozzá ez a technológia ahhoz, hogy a gyártás fenntartható legyen a bolygónk számára? Íme, néhány gondolatébresztő előadás!

5G-IoT-AI: hiperkonnektivitás az 5G világában (The hiperconnected world)

A hiperkonnektivitás világában minden összekapcsolódik, ami összekapcsolható: tervezőirodától a gyártóterületig a teljes ellátási és terjesztési láncban. Hallgassa meg Nick Dawsont, a Samsung globális B2B szervezetének vezetőjét, aki elmagyarázza, hogy miként ragadják meg a gyártók ezt a koncepciót és a benne rejlő előnyöket.

Világunk megmentése a digitalizációval (Saving the planet with digitalisation)

Nico Rosberg sokak számára a Forma-1 2016-os világbajnokaként ismert. Amióta felhagyott a sporttal, a zöldtechnológia szenvedélyes hírnökévé vált. 2020-ban a Rosberg Xtreme Racing megalapításával az volt a célja, hogy részt vegyen a tisztán elektromos SUV terepjárók Extreme E bajnokságában. Nico egy panelbeszélgetés keretében magas szintű üzleti vezetőkkel vitatja meg, hogy miként javíthatja a digitalizáció az életünket, és csökkentheti a környezeti hatásunkat.

IoT: az új iparágak technológiája? (IoT – Technology for new industries)

A Dolgok Internete forradalmasítja a gyártás alapvető műveleteit. Az egymással összekapcsolt eszközök segítségével megépíthetjük a jövő okosgyárát, és hatékonnyá tehetjük az ipari folyamatokat. Csatlakozzon Erik Brenneishez, a Vodafone IoT-ért felelős vezérigazgatójához annak megvitatásában, hogy miként segítheti az iparágakat sikerhez a „dolgok” – gépektől járművekig való – összekapcsolása.

Offline vagy online? A kereskedelem is örökre megváltozott

A COVID-19 világjárvány nagy hatással volt a kiskereskedelemre is, de a negatívumok mellett rávilágított a szektor jövőjében rejlő izgalmas lehetőségekre is.

Hogyan javíthatják a vásárlói élményt az olyan új technológiák, mint a gépi intelligencia vagy az 5G? Mi a hagyományos fizikai üzletek jövője? Hogyan lehetnek a kiskereskedők a fenntarthatóságért vívott globális harc élén? Ezekről is megtudhatja a kereskedelemi fejlesztésekben „utazók” naprakész véleményét és tapasztalatait.

Hová száguld a logisztika és a szállítmányozás?

A logisztika jövője is izgalmas lehetőségeket tartogat a hyperlooptól az 5G-n át az okostechnológiáig.

Hyperloop: 1000 km/h és azon túl (Hyperloop: 1000 km/h and beyond)

Hogyan változathatja meg ez a technológia radikális módon a szállítmányozás és a logisztika világát? Vegyen részt egy tanulságos beszélgetésen a jövőről, melynek házigazdája a Hyperport Cargo Solutions vezérigazgatója, Gerlinde John.
 
A válság kezelése: a globális gazdaság prioritásai (Confronting the crisis: priorities for the global economy)

Hallgassa meg Peter Blair Henryt, a NYU School of Business volt rektorát, aki előadásában azzal foglalkozik, hogy miként változtatta meg a pandémia a nézőpontokat és prioritásokat, és hogyan kezdhetünk hozzá a fenntartható globális gazdaság felépítéséhez.

Regisztráljon és nézze meg a többi előadót és programot is az április 27-29. közötti Vodafone eleVation Digital Days oldalán!