Hogyan lehet a következő válság nyertese?

Kapcsolódó cikkek

Hogyan lehet a következő válság nyertese?

Hogyan lehet a következő válság nyertese? Tanuljon a legjobbaktól a Brain Bar tréningprogramjában

IoT Podcast

1 perc

Május végén izgalmas programok várják azokat, akik érdeklődnek a technológia és a jövő kapcsolata iránt. Jön a Brain Bar 2019 – sok különleges előadóval, igazi világsztárokkal és világhírű véleményvezérekkel.

A teljes adást itt hallgathatja meg:

„A Brain Bar előtt most már hagyomány, hogy a nulladik napon tartunk egy tréninget elsősorban üzleti vezetőknek. A Mastermind Sessions programjából nemcsak a nagyvállalatok vezetői, de akár egy magyar kis- és középvállalkozás vezetője is tud profitálni. Mivel a Brain Bar egy jövőfesztivál, így ennek megfelelően az üzleti tréning is azzal foglalkozik, hogy miként lesznek a vállalkozások jövőképesek, és egy üzleti vezető vagy menedzser hogyan tud felkészülni a jövőre” – mondta Böszörményi-Nagy Gergely, a rendezvény alapítója a Trend FM műsorában.

A Mastermind Sessions tréningprogramnak 2019-ben a témája a következő válságra való felkészülés. De nem a védekező megközelítésre helyezik a hangsúlyt, hanem kifejezetten ellentétes előjellel az lesz a kérdés, hogy miként lehet egy magyar cég a következő válságnak a nyertese. Erre dolgoztak ki egy egész napos programot Barabási Albert László világhírű hálózatkutatóval, tudóssal.

További érdekességekért hallgassa meg az M2M Zóna műsorát, amelyben szó lesz a Brain Bar előadóiról is. A jövőfesztivál idén is szerteágazó témákról szól: legyen az adatgazdaság, mesterséges intelligencia, robotika vagy éppen gasztronómia, netán dinoszauruszkutatás.