Hogyan segít a kádajtó a fürdőszobában?

Kapcsolódó cikkek

Hogyan segít a kádajtó a fürdőszobában?

Minden, amit a kádajtóról tudni szeretnél

kereskedelem

2 perc

Legkésőbb az idős kor hajnalán eljön az a kényszerhelyzet, amikor kénytelen vagy változtatni a fürdési szokásaidon. Persze ez hamarabb is bekövetkezhet, ha egy lábtörés vagy egyéb műtét hosszabb távon a mozgásodban korlátozottá tesz. Ez utóbbi esetben sokszor sürgősen kell dönteni, az idősek viszont akár előre is felkészülhetnek, hogy milyen opciók közül tudnak választani.

Sokan ilyenkor a megfelelő információk hiányában úgy döntenek, hogy a kádnak búcsút intenek, és helyette zuhanyzót építtetnek be. Ez azonban nem szükségszerű, hogy így legyen, ezért mai cikkünkben annak járunk utána, milyen egyéb választásod lehet!

A kádajtó lehet a megoldás!

Szerencsére egyre több háztartásban megjelenik az UDOOR fürdőkádajtó kádajtó terméke, amely egyszerűen beépíthető a meglévő kádakba. A kádajtó beépítése ugyanis azt teszi lehetővé, hogy kényelmetlen és bizonytalan mozdulatok megtétele helyett egyszerűen csak besétálhass a kádadba. 

Természetesen a kád ugyanúgy használható marad, hiszen a kádajtó cseppmentesen záródik, vagyis nem folyik ki a víz, így nyugodtan kádfürdőzhetsz kedvedre. A kádajtó kiegészíthető más biztonsági megoldásokkal, úgy mint kapaszkodó, csúszásmentes kádfelület és csúszásgátlóval ellátott kilépő szőnyeg. Ha ezek mind megvannak, még a legesetlenebb szépkorú is kényelmesen tisztává tudja varázsolni önmagát.

Mindenkinek érzékeny a pénztárcája!

Senki sem szeret feleslegesen sok pénzt kiadni, még a legtehetősebbek is kétszer megnézik, mire költenek és mire nem. Éppen ezért, ha utánanézel annak, hogy mennyibe kerül egy zuhanykabin és annak beépítése, és mennyibe a fürdőkádajtó beépítése, nem lesz kérdés, hogy melyiket válaszd.

És akkor még nem is említettük azt a sok rumlit és takarítást, amivel a fürdőszoba teljes átalakítása jár, ha úgy döntesz, a kád megy, a zuhany marad.

Ezzel szemben, ha az UDOOR fürdőkádajtó termékeit és szolgáltatásait választod, vagyis a kádajtó beépítése mellett határozol, akkor csupán egy napot kell rászánnod az egész műveletre, és szinte takarítás nélkül meg is úszhatod az egész folyamatot.

A tisztálkodás joga mindenkit megillet!

Az ember alapvető jóllétének elengedhetetlen feltétele az, hogy minden nap képes legyen tisztálkodni. Ez sajnos sok esetben nem valósul meg, mert hiába van ott a kád egy idős, bizonytalan mozgású ember előtt, ha nem meri vagy nem tudja használni.

Éppen ezért akár te magad jársz már ebben a korban, akár a szüleid, mindenképpen érdemes megfontolni ezt az opciót. Ezzel ugyanis megmarad a kényelmes, az egészségre oly jó hatással lévő ülőfürdő lehetősége - immáron biztonságosan. Így nem válik korlátozottá abban, hogy saját magát ellássa a szóban forgó személy, ami valljuk be, azért roppant fontos a méltó emberi életvezetés szempontjából.