Praktikus kiegészítők a síeléshez

Kapcsolódó cikkek

Praktikus kiegészítők a síeléshez

Praktikus kiegészítők a síeléshez

szórakozás

1 perc

Télen nincs is nagyszerűbb program a síelésnél! Ilyenkor előkerülnek a meleg overálok, sálak, sapkák, kesztyűk, sílécek, fejvédők és még számos apró kiegészítő, ami a tökéletes élményhez kell.

Az időszak alkalmas arra is, hogy logózott termékekkel lepjük meg munkatársainkat, ügyfeleinket. Mutatjuk, hol érdemes beszerezni a praktikus dolgokat a síeléshez.

A síelés öröme

A síelés sokak számára hobbi, mások számára kikapcsolódás, van, akinek felejthetetlen élmény minden sítúra. Ha tehetjük, összehozhatunk egy csapatépítő tréninget is valamely síparadicsomban, hogy minden munkatárs megtapasztalja, mennyire jó érzés siklani a havas tájon.

Az Ajándéktárgyközpont szabadidő kategóriájában beszerezhető számtalan olyan kiegészítő, amely a téli sportolás során jól jöhet: termoszok, takarók, nyakmelegítők és még sok-sok praktikus tárgy. Ezek logóztathatók is, így egyedi ajándék is lehet belőlük.

Ha tudjuk, hogy ügyfeleink vagy kollégáink szeretnek síelni, meglephetjük őket valamilyen aprósággal, aminek nagy hasznát vehetik a kikapcsolódás során. Nézzük, milyen lehetőségek vannak!

1. Áramvonalas hátizsák

Az egyik leghasznosabb dolog, amit egy síelőnek adhatunk egy kis méretű hátizsák, amiben elférnek a legalapvetőbb kellékek: mobiltelefon, zsebkendő, kulcs a szálláshoz, termosz, szendvics stb. A lényeg, hogy a táska ne legyen túl nagy, hogy a lesiklás során is kényelmes legyen viselni. Kimondottan túrázáshoz tervezett mini hátizsákok is beszerezhetők az Ajándéktárgyközpont oldalán.

2. Termosz

Egy jó forró ital sem hiányozhat a síelés idején, ehhez pedig egy termoszra van szükség. Létezik olyan duplafalú rozsdamentes acélból készült, réz szigetelt, vákuumos termosz, amiben akár 12 órán keresztül melegen marad az innivaló. Ez a termék is logóztatható, ötletes ajándék lehet, amelyet a hétköznapok során is lehet használni.

3. Polártakaró

A szálláson bármikor érhet minket meglepetés, ezért jobb, ha készülünk egy plusz takaróval is. Ha este fáznánk, akkor elő lehet venni a plédet. Vegyünk egy forró zuhanyt a sportos nap után, majd burkolózzunk be a puha takarónkba, és beszélgessünk, tévézzünk.

4. Napszemüveg, ajakbalzsam és nyakmelegítő

Még van pár apróság, amit ne hagyjunk otthon, ha síelni indulunk. Ilyen a napszemüveg, ami védi a szemet a vakító fehérségtől. De egy ajakbalzsam is jó szolgálatot tehet, hiszen fent a magasban könnyen kicserepesedhet az ajkunk. 

Vihetünk még magunkkal egy nyakmelegítőt is, ami kettős funkciót lát el. Amíg bukósisak van a fejünkön, nem tudunk alá sapkát venni, később azonban jól jönne egy fejfedő, hogy meg ne fázzunk. Egy nyakmelegítő azonban sálként védheti a nyakunk, akár az arcunk is a metsző hidegben, majd a síelést követően csak a fejünkre kell húzni, és máris sapka lesz belőle!

Ha tehát praktikus ajándékokat keresünk, vagy magunkat lepnénk meg hasznos dologgal a síelésre készülés során, van lehetőségünk bőven választani a szabadidős termékek között.