Ezzel az okoseszközzel bárki a kerti partik királya lehet

Kapcsolódó cikkek

Ezzel az okoseszközzel bárki a kerti partik királya lehet

Ezzel az okoseszközzel bárki a kerti partik királya lehet

szórakozás

1 perc

A Dolgok Internete (IoT) technológia terjedésével az egyre extrább fejlesztésekből sincs hiány. Ilyen különlegesség az Intempo italhűtő vödörként és Bluetooth hangszóróként is használható kiegészítő is.

A fülledt nyári napok végén vagy a kellemesebb őszi időben aki csak teheti, szívesen időzik a kertben, vagy szervez oda összejöveteleket. A kerti partikon különösen jó szolgálatot tehet ez a többfunkciós készülék.

Az Amazonon 29,99 fontért megvásárolható vödör segítségével – a beépített vezeték nélküli hangszórójának köszönhetően – egyszerre lehet az italokat megfelelően hőmérsékleten tartani és zenét hallgatni. Az eszköz Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható a felhasználó okostelefonjához vagy egyéb intelligens készülékekhez, így használatával szó szerint egy gombnyomással indulhat a buli.

A készülék egy feltöltéssel hat órán keresztül képes üzemelni, színváltó funkciójának köszönhetően pedig a hangulatot és az italok hőmérsékletét is megfelelő szinten tartja. A 10 wattos fényerősség biztosítja, hogy a színek minden körülmények között jól látszódjanak, este például kellemes hangulatvilágítást adjanak.

Mivel audiokábel is tartozik hozzá, így igény szerint közvetlenül is csatlakoztatható laptophoz, mp3/mp4-lejátszóhoz vagy telefonhoz. A készlet része az USB kábel is, a teljes feltöltés nagyjából három órát vesz igénybe.

24,7 x 23,2 x 29,2 centiméteres méretének köszönhetően a vödörben elegendő ital hűthető be a vendégek számára, üresen pedig akár mutatós vázaként is használható.

Forrás: